Srečanja za IT strokovnjake

Predstavitev novega ZVOP-2 in možnost podajanja predlogov

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
12.05.2021
10:30:00
online,

ZVOP-2 je zunaj: kaj nam prinaša?

V sredo, 12.5.2021, ob 10:30, organiziramo srečanje "Predstavitev novega ZVOP-2 in možnost podajanja predlogov".

Ministrstvo za pravosodje je v petek, 30.4.2021, objavilo novi predlog Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Glede na to, da je predlog vsebinsko že precej usklajen z GDPR, obstaja velika verjetnost, da je prav ta predlog tisti, ki bo na koncu tudi sprejet. Pripombe so v obliki komentarjev možne do konca maja.

Ker smo skupaj močnejši, smo za vas pripravili srečanje, na katerem bomo zbirali predloge, ki jih bomo nato kot člani kluba poslali na Ministrstvo za pravosodje kot zainteresirana javnost. Več, kot nas bo, večjo težo bodo naši predlogi imeli. Zato bomo veseli, če predlog zakona do srečanja vsaj preletite – če vam to ne bo uspelo, pa vam bo novosti na kratko pojasnila Tina Kraigher Mišič, ena od najboljših strokovnjakinj na področju varstva osebnih podatkov. Srečanje bosta moderirala Aleksander Šinigoj in Klemen Kraigher Mišič, ki bo tudi zbiral predloge, jih uredil ter poslal vsem udeležencem (in seveda tudi na Ministrstvo za pravosodje).

SREČANJE JE ZA ČLANE IT KLUBOV BREZPLAČNO. 

Naslednje srečanje kluba

Srečanje IT klubov - ELES d.o.o.

21.08.2024, online,

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.