Srečanja za IT strokovnjake

Dve leti GDPR - kaj je bilo prej in kako v prihodnost?

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
07.07.2020
11:00:00
online,

V torek, 7.7.2020, ob 11.00, organiziramo online srečanje IT klubov z naslovom "Dve leti GDPR - kaj je bilo prej in kako v prihodnost?"

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, nova pravila, nov nadzor, dobre prakse in mnogo vprašanj.

Naš gost bo doc. dr. Miha Dvojmoč, predavatelj na Fakulteti za varnostne vede, detektiv in predsednik Detektivske zbornice RS, DPO, poslovnež in svetovalec.

Namen srečanja:

  • Kje smo in kam gremo?
  • Najpogostejši izzivi upravljavcev, malih in velikih – razlika javni in zasebni sektor
  • Pravne podlage evidenc s svojimi posebnostmi
  • Kako v današnjem kibernetskem obdobju ter obdobju prekomernih informacij zagotavljati varnost informacij in s tem tudi varnost osebnih podatkov?

Zavedati se moramo da so informacije, in s tem tudi osebni podatki, naš kapital, zato jih moramo ustrezno varovati in ravnati z njimi v skladu z veljavno zakonodajo ter kot dober gospodar.

Vabljeni, da se nam pridružite online. 

Več informacij:

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59

 

Naslednje srečanje kluba

Vladna strategija digitalne Slovenije

20.04.2021, online,

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

Palsit

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.