Srečanja za IT strokovnjake

Urad za preprečevanje pranja denarja: Informacijski sistem, ki podpira delovanje Urada

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
14.04.2020
13:00:00
Ljubljana, Urad za preprečevanje pranja denarja

Gostitelj petega on-line srečanja IT klubov bo Urad za preprečevanje pranja denarja.
Srečanje bo v torek, 14. aprila 2020, ob 13.00.

  • Vas zanimajo informacije o sumljivih transakcijah, gotovinskih transakcijah in nakazilih v tvegane države?
  • Kaj pomeni izrabiti finančni sistem za pranje denarja ali financiranje terorizma?
  • Ali veste, da je ocena tveganja nujen predpogoj za izvedbo predpisanih ukrepov pregleda stranke?
  • Ali veste, da mora zavezanec opraviti pregled stranke pri vsaki transakciji v vrednosti 15.000 evrov ali več?
  • Ali veste, katere so obveznosti sporočanja gotovinskih transakcij in nakazil v tvegane države?
  • Kako se preverjajo sumljive transakcije in ugotavljanje kaznivih dejanj?

Odgovore na ta in številna druga vprašanja boste dobili na srečanju, katerega gostitelj je Urad za preprečevanje pranja denarja. Dobrodošli v našo družbo!

V veliko veselje nam je, da bo z nami ga. Branka Glojnarič, direktorica urada in g. Albert Črnologar

Branka Glojnarič: Splošne značilnosti sistema preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma, mednarodna dimenzija, deležniki in ključne naloge slovenskega Urada za preprečevanje pranja denarja

Albert Črnologar: Smernice razvoja informacijskega sistema, cilji in funkcionalnosti ter sestavni deli oziroma aplikacije, ki podpirajo delovanje Urada.

PRIJAVA: 

SREČANJE JE BREZPLAČNO ZGOLJ ZA ČLANE IT KLUBOV.

Vabljeni, da se nam pridružite in tudi vi soustvarjate IT družbo v Sloveniji.

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59

Naslednje srečanje kluba

Srečanje IT klubov - ELES d.o.o.

21.08.2024, online,

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.