Srečanja za IT strokovnjake

Srečanje IT klubov: Avtomatizacija procesov v Zavarovalnici Triglav d. d.

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
06.04.2023
10:00:00
Ljubljana,

Podjetja se vedno bolj ukvarjajo z vprašanjem interne optimizacije procesov in večje učinkovitosti poslovnih procesov in zaposlenih. Razlogov je več in jih lahko iščemo v nenehnem prilagajanju zahtevnemu poslovnemu okolju, kjer se podjetja soočajo z izredno hitrim razvojem novih tehnologij.

V Zavarovalnici Triglav se z optimizacijo procesov ter z uvajanjem novih tehnologij ukvarjajo že več kot dve leti. Na srečanju IT klubov bodo skupaj s partnerjem Comtrade System integration predstavili izzive in rezultate, ki so jih dosegli ob uvedbi RPA in optimizaciji ter digitalizaciji procesov. Izzivi optimizacije procesov niso samo tehnične narave, temveč je pri izvedbi potrebno dobro sodelovanje vsebinskih lastnikov procesov in IT oddelka. Prav tako pa je potrebna podpora vodstva in vizija, kaj se želi z optimizacijo doseči.

"Avtomatizacija procesov v Zavarovalnici Triglav d. d."

Agenda srečanja:

 • Uvodni nagovor – Gregor Kovačič, Izvršni direktor Področja za digitalno poslovanje in izkušnjo stranke
 • Uvod v optimizacijo procesov in začetki RPA (Robotic Process Automation) v Zavarovalnici Triglav – Iris Arnež
 • Predstavitev podjetja Comtrade – Aleš Leskošek in Marko Jovanovič
 • Izbira primernih procesov in potek razvoja programskih robotov od analize do izvedbe – Aleš Leskošek, Marko Jovanovič
 • Robotizacija, digitalizacija in različna kompleksnost procesov – Metod Radelj
 • Sistem upravljanja poslovnih procesov v Zavarovalnici Triglav – Borut Klepec
 • Spremljanje programskih robotov in sistem upravljanja robotiziranih procesov – Iris Arnež
 • Rezultati in kaj smo dosegli v času uvajanja RPA in optimizacije procesov – Iris Arnež, Aleš Leskošek, Marko Jovanovič

Uvodni nagovor in predstavitve bodo izvedli:

 • Gregor Kovačič – Izvršni direktor Področja za digitalno poslovanje in izkušnjo stranke
 • Iris Arnež – Vodja oddelka za upravljanje in digitalizacijo poslovnih procesov, v.d.
 • Aleš Leskošek – Direktor Comtrade SI sistemske integracije
 • Marko Jovanović – Vodja razvoja poslovanje za Adriatic regijo, Comtrade
 • Borut Klepec in Metod Radelj – Eksperta v Oddelku za upravljanje in digitalizacijo poslovnih procesov

Lepo vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 6.4.2023, od 10:00 do 12:00, v Triglav Lab-u (Zavarovalnica Triglav, Dunajska cesta 22, Ljubljana). 

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59
[email protected]

 

Naslednje srečanje kluba

Srečanje IT klubov - ELES d.o.o.

21.08.2024, online,

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.