Srečanja za IT strokovnjake

Srečanje IT klubov: Dobra praksa s področja upravljanih varnostnih storitev v farmacevtski industriji ter krepitev kibernetske varnosti v kritičnih sistemih

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
09.11.2022
10:00:00
Smart Com d.o.o.,

Usmerjenost v upravljane storitve za specializirane tehnološke rešitve ter krepitev kibernetske varnosti v industrijskih okoljih ter okoljih kritične infrastrukture pomeni korak naprej v učinkovitejšem obvladovanju ključnih procesnih in informacijskih sistemov.

Osredotočenost na trg se odraža skozi celotno 32-letno zgodovino delovanja in v vseh procesih podjetja Smart Com, prepoznanega na področju razvoja rešitev za komunikacijska omrežja ter kibernetsko varnost.

Tako tehnološki razvoj usmerjajo na zaznane razmere na trgu, zato so se v zadnjem obdobju osredotočili na upravljane storitve, ki jih izvajajo na obeh ključnih tehnoloških področjih – kibernetski varnosti in komunikacijskih omrežjih – ter na vzpostavitev Smart Centra upravljanih storitev. Zelo intenzivno se ukvarjajo z zagotavljanjem kibernetske varnosti procesnih sistemov v industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture.

Na srečanju se bomo pogovarjali o izzivih in dobrih praksah na področju upravljanih varnostnih storitev in o izkušnjah zagotavljanja kibernetske varnosti v industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture.

Predstavljen bo primer dobre prakse v Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano (NLZOH). 

Z nami bodo:

  • Jure Remškar, izvršni direktor
  • Gregor Zupan, vodja zagotavljanja storitev
  • Kristina Batistič, inženirka specialistka kibernetske varnosti
  • Boris Krajnc, strokovnjak za kibernetsko varnost v IT in OT okoljih ter etični heker

Predvideni program:

10:00 – 10:05 – Pozdravni nagovor – Jure Remškar

10:05 – 10:25 – Katere upravljane storitve smo razvili za slovenski trg? – Gregor Zupan

10:25 – 10:40 – Predstavitev dobre prakse - upravljana varnostna storitev v farmacevtski industriji – Kristina Batistič

10:40 – 11:00 – Spoznanja etičnega hekerja o varnosti kritičnih sistemov slovenskih organizacij – Boris Krajnc

11:00 – 11:10 – Vpogled v Smart Center upravljanih storitev

11:10 – 11:30  – Razprava

11:30 – Mreženje ob prigrizku

Vabljeni, da se nam pridružite v Experience Centru podjetja Smart Com d.o.o. (Brnčičeva ulica 45 v Ljubljani) dne 9. 11. 2022, od 10:00 do 12:00.

Parkiranje
Na voljo je brezplačno parkiranje (parkirišče ob stavbi, rampa bo dvignjena). Slabih 200 m stran, na Brnčičevi 41g, so na voljo tudi 3 parkirna mesta ponudnika Avant2Go (v aplikaciji izberete lokacijo 'Smart Com').

Srečanje je namenjeno zgolj končnim strankam in ne IT ponudnikom. Hvala.

Prosimo, da se na srečanje predhodno prijavite. 

Lepo vabljeni!

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59
[email protected] 

 

Naslednje srečanje kluba

Srečanje IT klubov - ELES d.o.o.

21.08.2024, online,

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.