Srečanja za IT strokovnjake

Vloga umetne inteligence (AI) pri premagovanju kibernetskih groženj

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
06.06.2024
14:00
online (ZOOM),
Udeležba je BREZPLAČNA.

Kako se zaščititi pred naprednimi kibernetskimi napadi umetne inteligence (AI)?

Pridružite se nam na spletnem seminarju »Vloga umetne inteligence (AI) pri premagovanju kibernetskih groženj«, kjer se boste seznanili s praktičnimi primeri, najnovejšimi statistikami in strategijami, ki jih lahko vpeljete v vaše poslovanje za učinkovitejšo digitalno obrambo pred kibernetskimi napadi, ki jih poganja umetna inteligenca (AI)

Izvedeli boste: 

  • Katere so nekatere najpomembnejše grožnje, ki jih trenutno predstavlja umetna inteligenca, s katerimi se soočajo podjetja in posamezniki?
  • V čem se phishing napadi, ki jih ustvarja umetna inteligenca, razlikujejo od tradicionalnih in zakaj so učinkovitejši?
  • Če pogledamo v prihodnost, kateri so glavni izzivi, ki bi jih umetna inteligenca lahko predstavljala na področju kibernetske varnosti?O predavatelju

David Kasabji, NIL d.o.o. (part of Conscia Group)
David Kasabji je analitik varnostno-obveščevalnih podatkov v skupini Conscia, kjer je njegova glavna zadolžitev posredovanje relevantnih varnostno-obveščevalnih podatkov v različnih formatih za različna občinstva. Njegovo delo vključuje analizo in inženiring varnostno-obveščevalnih podatkov iz različnih podatkovnih izvorov, vzvratni inženiring škodljive kode, kovanje TTPs (razširitev in prevod akronima) na podlagi pridobljenih podatkov ter objavljanje raznih R&D (research and development – raziskava in razvoj) vsebin s področja kibernetske varnosti.

       

 

SREČANJE JE NAMENJENO SAMO ČLANOM IT KLUBOV IN KONČNIM STRANKAM, KI NISO PONUDNIKI IT STORITEV!
Udeležba na srečanju je brezplačna.

Dobimo se ...

KDAJ? 6. 6. 2024, 14:00-15:00
KJE? Online (Zoom)

Lepo vabljeni v našo družbo!

Maša Arčon Uršič
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59
[email protected]

 

Naslednje srečanje kluba

Vloga umetne inteligence (AI) pri premagovanju kibernetskih groženj

06.06.2024, online (ZOOM),

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.