Srečanja za IT strokovnjake

Srečanje IT klubov: Vzpostavitev osrednjega poslovnega sistema na Univerzi v Ljubljani

  Kdaj:
 Ura:
 Kje:
14.05.2024
14:00:00
Univerza v Ljubljani (Kongresni center 12, Ljubljana),

Majsko srečanje IT klubov bo potekalo 14. maja 2024, od 14:00 do 16:00, v prostorih Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12, Ljubljana) - Zbornična dvorana. 

Naslov srečanja: Vzpostavitev osrednjega poslovnega sistema na Univerzi v Ljubljani

Univerza v Ljubljani sodi med tri največje slovenske organizacije. Na Univerzi so vzpostavili osrednji poslovni sistem, kar je bil zelo zahteven projekt. Izvesti je bilo treba prehod poslovanja iz 27 šibko povezanih članic na enovito digitalno poslovanje, pri tem pa upoštevati posebnosti poslovanja posrednih proračunskih uporabnikov tako na kadrovskem kot finančno-računovodskem področju. Pri tovrstnih enkratnih projektih gre največkrat za temeljne in trajne spremembe, ki vplivajo na prihodnje poslovanje organizacij. S poslušalci bodo delili svoje izkušnje, ki so ponovljive in zanimive zlasti za javni sektor, a so hkrati prenosljive tudi v širše okolje. 

Sprejem in predstavitev bosta izvedla:

  • prof. dr. Emil Erjavec, predsednik upravnega odbora Univerze v Ljubljani
  • mag. Aleš Košir, pomočnik glavnega tajnika za informatiko

Lepo vabljeni v našo družbo!

Maša Arčon Uršič
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59
[email protected]

Naslednje srečanje kluba

Vloga umetne inteligence (AI) pri premagovanju kibernetskih groženj

06.06.2024, online (ZOOM),

PODROBNOSTI   PRIJAVI SE

Palsit TOP IT Klubi

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.