Srečanja za IT strokovnjake

O klubih

Klub IT Managerjev (Klub ITM):
Klub je namenjem vsem managerjem, vodjem in direktorjem IT oddelka oziroma IT podjetja. Teme, ki se obravnavajo v sklopu ITM, se dotikajo vodenja IT kadrov, proračuna, projektnega vodenja, infrastrukture, programskih rešitev, novih idej, itd. Gre za 20-letno tradicijo srečanj, na katerih povezujemo IT managerje med seboj. 

Klub Varnostnih inženirjev (Klub KVI):
Klub je namenjem vsem varnostnim inženirjem, strokovnjakom neprekinjenega poslovanja in vsem, ki delujejo na področju varovanja informacij. Teme, ki se obravnavajo v sklopu KVI, se dotikajo varovanja informacij, spremljanja in vodenja zaposlenih, odzivanja na incidente, planiranja neprekinjenega poslovanja, pravnih in pogodbenih vprašanj, itd. 

Klub Skrbnikov in upravljavcev dokumentarnega gradiva (Klub SIU):
Klub je namenjen vsem arhivarjem, dokumentalistom, poslovnim sekretarjem, inšpekcijskim službam, regulatorjem, ponudnikom storitev, svetovalcem, itd. Teme, ki se obravnavajo v sklopu SIU, se dotikajo prehoda v e-dokumentiranje, zakonodaje s področja arhiviranja, tehničnih in vsebinskih izzivov arhiviranja, priprave evidenc, itd.

Klub Data Center (Klub DC):
Klub je namenjen vsem skrbnikom podatkovnih centrov ter ponudnikom storitev s tega področja. Teme, ki se obravnavajo v sklopu DC, so namenjene predvsem zagotovaljanju nemotenega delovanja podatkovnih centrov ter celovitosti, zaupnosti in razpoložljivosti podatkov, ki se nahajajo v omenjenih centrih.

Klub Revizorjev IS (Klub RIS):
Klub je namenjen vsem revizorjem, še posebej revizorjem informacijskih sistemov, ki stremijo k nenehnim izboljšavam v procesu revizije. Namen RIS je obravnava tematik s podorčja revizije informacijskih sistemov ter tematik povezanih s komunikacijo z IT oddelki ter z vodstvom oz. upravo podjetja.

Klub Etičnih Hekerjev (Klub EH):
Klub etičnih hekerjev je namenjen vsem etičnim hekerjem ter varnostnim inženirjem, ki bi radi redno nadgrajevali svoje znanje. Klub EH je namenjen spoznavanju in ugotavljanju sodobnih načinov etičnega hekanja, penetracijskega testiranja ter zaščite podjetij pred kibernetskmi tveganji. 

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.