Srečanja za IT strokovnjake

Prijava na srečanje Top IT klubov

Srečanje » Uporabnost rešitve Splunk Enterprise na različnih poslovnih področjih

Kdaj: 06.05.2021
Ura: 10:00:00
Kje: online,
Udeležba je BREZPLAČNA.
Da Ne
Če ste zavezanec za DDV je ID za DDV Obvezen!

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski pošti.

Strinjam se s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) sponzorju srečanja. Podrobneje o varstvu osebnih podatkov podjetja Palsit d.o.o. v Pogojih zasebnosti.
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov! *

6.5.2021 pripravljamo srečanje IT klubov skupaj s podjetjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.

Na srečanju z naslovom "Uporabnost rešitve Splunk Enterprise na različnih poslovnih področjih" bomo govorili o rešitvi Splunk Enterprise, ki poleg zagotavljanja višje stopnje kibernetske varnosti, nudi podporo tudi za druga poslovna področja. Velikokrat se namreč izkaže, da so podatki, ki so relevantni za zagotavljanje informacijske varnosti, koristni tudi za spremljanje performans, korake pri razvoju in testiranju ter za poslovno analitiko. Hkrati pa lahko Splunk Enterprise uporabimo za inovativne poslovne pobude, ki temeljijo na velikih količinah nestrukturiranih podatkov.

Z nami bodo:

  • Andrej Šajn, GEN-I, d.o.o.
  • Franc Škaler, Nuklearna elektrarna Krško d.o.o.
  • Jan Pagon, Mikrocop d.o.o.
  • Žiga Humar, Our Space Appliances d.o.o.

 

Udeležba na srečanju je BREZPLAČNA.  

Lepo vabljeni!

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59

 

Reference

Palsit

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.