Srečanja za IT strokovnjake

Kaj vam prinaša članstvo v Top IT klubih?

IT klubi predstavljajo druženje ter izmenjavo znanja in izkušenj strokovnjakov s področja IT in informacijske varnosti.
Letno organiziramo od 10 do 12 srečanj v različnih slovenskih podjetjih in organizacijah, kjer se predstavijo aktualne in zanimive teme.
Teme se prilagajajo glede na želje in zanimanja članov ter glede na trenutne novosti.
Srečanja popestrijo vodeni ogledi ter okrogle mize, kjer vsi udeleženci lahko predstavijo svoje izkušnje, poglede in ideje.

Kako se včlanim v Top IT klube?

1. Na prijavnici (spustni seznam) izberete IT klub po vaši želji:

  • Klub IT Managerjev (Klub ITM)
  • Klub varnostnih inženirjev (Klub KVI)
  • Klub skrbnikov in upravljavcev dokumentarnega gradiva (Klub SIU)
  • Klub Data Center (Klub DC)
  • Klub Revizorjev IS (Klub RIS)
  • Klub Etičnih Hekerjev (Klub EH)
  • GDPR PLANET
2. Izpolnite prijavni obrazec.
 
3. Na podlagi vašega povpraševanja vas bomo kontaktirali in vam pripravili ponudbo. 

4. Po potrditvi ponudbe z vaše strani boste postali član izbranega TOP IT KLUBA. 

 
Da Ne
Če ste zavezanec za DDV je ID za DDV Obvezen!

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski pošti.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. *

Vaše osebne podatke bo Palsit d.o.o. obdeloval za namen izvajanja ugodnosti IT klubov ter plačila članarine v skladu z zgoraj navedenimi Splošnimi pogoji poslovanja (pravna podlaga je člen 6(1)b GDPR). Če nam svojih osebnih podatkov ne želite posredovati, vam članstva v izbranem klubu morda ne bomo mogli omogočiti. Za več informacij vas vabimo, da obiščete našo politiko zasebnosti

Reference

SmartCom

Kristina Ober, CMO, Smart Com

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Zebra systems

Nebojša Stankić, Zebra Systems s.r.o.

I would like to thank all the interesting and well known participants for joining and ofcourse the organizers, Palsit d.o.o. Usually, when people attend online workshops they leave faster than they come. The common theme is boring and at worst confusing. I don't want to brag (too much). But this workshop was critical and fruitful. What made it sooo good? What brought it to that level of yum? Here's what made it a great experience: The atmosphere was ….Ol' fashioned. That's right… Tech guys (and gals) sitting in a round table discussion, talking the old fashioned way. · Real conversation · Mutual respect · Positive energy We had jokes, analogies, and stories that connected all of us. I'm really looking forward to the next event. Thank you all for making it an online event to remember.

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.